ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stort polispådrag i Södertälje — tre döda

Emmelie Wallroth · 16 Dec 2013
Uppdaterad 16 Dec 2013

Foto: TT


Tre personer är avlidna efter ett bråk i en fastighet i Södertälje. Enligt Länstidningen rör det sig om en familjetragedi.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT
Foto: TT

På måndagen larmades polis och ambulans till en adress i Södertälje efter ett bråk i en fastighet. På plats anträffades tre skadade personer som enligt polisen är avlidna.

— Om någon ytterligare har varit inblandad vet vi inte, säger Ulf Lindgren, presstalesman vid polisen i Stockholm.

Hur har de tre personerna avlidit?

— Det är inget vi vill gå ut med i nuläget.

Larmet kom klockan 14.14 på måndagen.

— Vi fick in flera samtal som handlade om ett bråk i fastigheten. Om det finns vittnen som har sett det här vet jag inte, men det är i alla fall människor som har noterat att det pågått ett bråk, säger Ulf Lindgren.

Polisen har spärrat av och tekniker har kallats till platsen.

— Det pågår en teknisk undersökning. Det är svårt att uppfatta hur lång tid det kan ta. Jag vet att det är bekymmersamt för andra boenden där som inte kan ta sig in i sina bostäder, säger Ulf Lindgren.

Enligt en källa till Aftonbladet har ett skjutvapen hittats av polis inne i lägenheten. Vapnet ska legat under en soffa.

Enligt uppgifter till LT rör det sig en en misstänkt familjetragedi med flera inblandade. Vittnen på plats uppger för tidningen att de ska ha hört en ”dov smäll” från huset. Polisen kan i nuläget inte bekräfta de uppgifterna för Metro.

LT uppger också att ett barn ska vara inblandat. Enligt uppgift till Aftonbladet rör det sig dock om en man i 45-årsåldern och två kvinnor i 50- respektive 25-årsåldern.

En förundersökning gällande mord är inledd och polisen samverkar med kommunen och socialtjänsten.

I nuläget finns ingen misstänkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro