ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Strippa om hotellfesten: Ingen kan ha missat att vi är där

Peter Löwendahl · 7 Nov 2013
Uppdaterad 7 Nov 2013

– Det finns ingen som kan ha missat att vi är där. De här paraderna är ju väldigt lättklädda. Det säger en tidigare dansare på strippklubben Chat Noir till GT.se sedan Posthotellet sagt att de inte kände till strippornas show.

klar

Artikellänk är kopierad

Dansarna  från festkvällen på hotell Post.
Dansarna  från festkvällen på hotell Post.Foto: Emelie Lager

I helgen arrangerade klubben Port du Soleil fest på Clarion Hotel Post i Göteborg – och danserskor från strippklubben Chat Noir showade. Nu ifrågasätter en före detta strippa att arrangörerna inte ska ha känt till att dansarna kom just från en strippklubb.

– Det har varit mycket kontakt mellan oss tjejer och festarrangörerna från Port du Soleil. Vi har erbjudits att dricka sprit gratis och får gå runt på dansgolvet och visa upp oss, säger hon till tidningen GT.se.

LÄS MER: Nattklubben har hyrt in strippor tidigare

Den före detta strippan säger vidare att det från början var hemligt att dansarna var från Chat Noir, men att det efter hand blev något de skyltade med. Deras närvaro har annonserats ut på storbildsskärmar och i högtalarna, skriver GT.se.

Hon vittnar också om att det inte är en trevlig miljö dansarna skickas ut i, och att det i bakgrunden finns krav på att vara med för att få behålla jobbet på Chat Noir.LÄS MER: Fest med strippor i kommunlokaler

– Jobbet på klubben är en sak, men när vi tvingas ut på Avenyn eller på Brew house eller andra events framför fulla människor är det vidrigt, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Visst, det finns de som gillar uppmärksamheten. Samtidigt har det hänt att tjejer har åkt gråtande från eventen. Många av stripporna dricker jävligt mycket, eller använder droger för att palla med, för att orka med att jobba med detta.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Löwendahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro