ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ströp frun efter att hon förstört hans Star Wars-figurer

Victoria Gillberg · 3 Nov 2011
Uppdaterad 3 Nov 2011
Rickie La Touche mördade sin fru – efter att hon förstört hans star wars-figurer.

Rickie La Touche mördade sin fru – efter att hon förstört hans star wars-figurer. Foto: Lefteris Pitarakis /Scanpix


En make har dömts skyldig for mordet av sin fru efter att hon förstörde hans samling av leksaker från Stjärnornas krig.

klar

Artikellänk är kopierad

Rickie La Touche, 30, hävdar att Pornpilai Srisroy, 28, förstörde hans Darth Vader och Luke Skywalker i hans samling som han sparat ihop sedan han var liten. Under grälet som sedan följde kvävde han sin fru och sprang sedan gråtandes hem till mamma. En släkting gick därefter över till La Touches hus och fann Pornpilai Srisroy död på parets dubbelsäng men en kudde över huvudet.

La Touche berättade senare för polisen att hans fru hade förstört hans samling för att hon vill "göra hans liv till ett helvete". Han sade att han hade "flippat ut" efter att frun hotat att flytta tillbaka till Thailand. När La Touche kom hem till sin mor ska hon ha frågat vad som hänt och fått svaret "dödade henne". Till polisen hade Touche sagt: – Jag kommer bara ihåg att jag var ovanpå henne. Jag tror att jag kvävde henne. La Touche förnekade mord men erkände dråp. Han hävdade att frun hade slagit honom tidigare och hotat att döda honom när han sov och "hacka honom i bitar och äta upp honom". Polisen säger att de fortfarande inte vet exakt vad som hände men att La Touche kommer få leva resten av sitt liv med vetskapen om att han dödade sin fru.

La Touche dömdes och nu väntar ett livstidssstraff, på minst tolv år.

klar

Artikellänk är kopierad

Victoria Gillberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro