ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stuart: Det är många känslor inblandade

Björn Hansén · 13 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Förre AIK-tränaren tillbaka på Råsunda i morgon

klar

Artikellänk är kopierad

VÄNDNING. Helsingborg har gått från botten till toppen i allsvenskan på knappa två månader och kämpar nu om SM-guldet. Stuart Baxter hyllas av alla som hjärnan bakom vändningen.

Den forne guldtränaren i AIK tog över som huvudtränare efter Hans Eklund i början av september och det blev succé direkt. Bland Helsingborgs spelare är förtroendet stort för Baxter. Högerbacken Erik Wahlstedt menar att den nye tränaren har stor del i framgången. – Det är ingen tvekan om att Stuart har förmågan att med små förändringar nå stora resultat.

Stuart själv har ett ganska enkelt framgångsrecept. – Jag försöker att ställa diagnos när jag kommer till en ny klubb. Det gäller att skapa en gynnsam miljö för att spela fotboll och lyckas man är mycket vunnet.•• Hur känns det att möta ditt gamla AIK på lördag? – Det är första gången jag är tillbaka på Råsunda sedan jag tränade klubben så det är många känslor inblandade.

klar

Artikellänk är kopierad

Björn Hansén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro