ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Style of Eye är bokad till housefestivalen Big Slap

Emma Björkman · 23 Maj 2014
Uppdaterad 26 Maj 2014
Style of Eye är bokad till housefestivalen Big Slap Style of Eye.

Style of Eye är bokad till housefestivalen Big Slap Style of Eye. Foto: David Nygren


Den 2 augusti är endagsfestivalen Big Slap i Malmö tillbaka – större än förra året. Stjärnor som Afrojack, Dada Life och Steve Aoki är klara sedan tidigare. I dag kan Metro berätta att även Style of Eye kommer att spela på housefestivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Steve Aoki.
Steve Aoki.Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/ All Over Press
Dada Life.
Dada Life.Foto: Robin Haldert / TT
Afrojack.
Afrojack.Foto: Barry Brecheisen/Invision for Park City Live/AP Images/All Over Press
Eric Ebbing och Ali Eftekhari som är med och arrangerar Big Slap. I år blir festivalen fysiskt större. Scenen har utökats från 39 meter till att i år vara 62 meter bred. – Vi har också utökat allt med ljud och ljus. Vi kommer ta hit det värsta ljudsystemet som går att få tag på. Det kommer verkligen vara en upplevelse, säger Eric Ebbing.
Eric Ebbing och Ali Eftekhari som är med och arrangerar Big Slap. I år blir festivalen fysiskt större. Scenen har utökats från 39 meter till att i år vara 62 meter bred. – Vi har också utökat allt med ljud och ljus. Vi kommer ta hit det värsta ljudsystemet som går att få tag på. Det kommer verkligen vara en upplevelse, säger Eric Ebbing.Foto: Privat.

Förra året arrangerades Big Slap för första gången. Housefestivalen blev en slutsåld succé. 12 500 personer intog Tallriken i Pildammsparken i Malmö. 

Den 2 augusti arrangeras endagsfestivalen igen på samma plats. I år kommer 14 000 personer att kunna festa ihop. – Vi är tillbaka lite på allmänhetens begäran kan man säga. Vi fick inga klagomål förra året och det gör att vi kände att vi ville arrangera det här i år igen, säger Eric Ebbing, vd för Öresundsgruppen som arrangerar festivalen tillsammans med Kulturbolaget. Åtta akter kommer att spela under dagen. Svenska house-dj:n Style of Eye är den sista bokningen som förseglar årets line-up. – Vi hade honom på tråden redan förra året. Han är grymt musikalisk och anses vara en av de lite kreddigare dj:erna som varit med under många år, säger Eric Ebbing. Style of Eyes riktiga namn är Linus Eklöw. Han har tidigare varit öppningsakt åt Swedish House Mafia, haft ett finger med i Volvos reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic och har gjort hitlåten ”Kids”. De andra dj:erna som kommer att spela på Big Slap är Afrojack, Dada Life, Steve Aoki, Sander Van Doorn, Showtek, Arty och Malmö-dj:n Joey Massa. – Vi har velat bygga en bredare line-up jämfört med förra året då många av artisterna var väldigt radiovänliga. Nu bygger vi med stora namn men har även med inslag av hårdare akter, säger Eric Ebbing.Varför är enbart manliga dj:er bokade till festivalen?

– Vi har försökt boka kvinnliga akter men de har haft andra uppdrag. Vi har lagt bud på fyra riktigt bra tjejer men de var redan bokade till andra festivaler som arrangeras samtidigt som Big Slap, säger Eric Ebbing. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro