ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stylisten från landet gör om årets Idoler”

Johanna Ohlson · 7 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Metros reporter Johanna Ohlson stylas av Linda Beronius hemma i Nääs. I kväll flygs Linda till Stockholm för att fixa Idolerna. 

Metros reporter Johanna Ohlson stylas av Linda Beronius hemma i Nääs. I kväll flygs Linda till Stockholm för att fixa Idolerna.  Foto: Christina Blom


klar

Artikellänk är kopierad

Anna Bergendal för och efter sin styling till Idol.
Anna Bergendal för och efter sin styling till Idol.Foto: Tv4

I Stockholm finns många stylister. Men tydligen inte de bästa. De som fixar TV 4-Idolerna varje vecka kommer från lilla Lerum, utanför Göteborg.Linda Beronius blev otroligt glad när hon fick frågan om hon ville styla årets Idoler. Men hon hade ett krav – då skulle hela hennes team hänga med. Och så blev det. Varje vecka flygs stylisterna från Skönhetsfabriken i Nääs in för att föna och fixa, sminka och spreja. De får Lars, Anna och Johan och de andra att vara sina snyggaste jag när de kliver på scenen på fredagskvällarna.

Men det har inte varit någon dans på rosor. Bedömningen är tuff, även för dem som stylar. Anna Bergendal såg för gammal ut och att Robin Bengtsson borde haft kvar sin lugg.

– En del av kritiken har jag tyckt varit osmaklig. Jag var inte alls beredd på det där. Efteråt ville jag inte vara den som fixar håret på just de personerna nästa vecka, säger Linda Beronius, ägare av Nääs skönhetsfabrik.

När stylisterna gör sitt jobb bra är det däremot ingen som reagerar.– Tanken är att stylingen bara ska smälta in. Ju mindre folk hajar till, desto bättre. I kväll ser Linda Beronius fram emot det hon tror kommer att bli det roligaste temat. Rock. Men även Idolernas makeover var kul.

– Där kändes det verkligen att vi var med och skapade artistmaterial. Man såg att de växte in i rollen som artister i och med sin nya look.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna Ohlson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro