ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Styrelsen hängde ut grannarna i flygblad

Arne Wirén · 10 Feb 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
John Levin sitter i bostadsrättsföreningens styrelse och tycker att det var rätt att skicka ut flygbladen med namn på.

John Levin sitter i bostadsrättsföreningens styrelse och tycker att det var rätt att skicka ut flygbladen med namn på. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

När ombildningen till bostadsrätter inte blev av skickade styrelsen ut flygblad med namn på fyra hyresgäster. Nu polisanmäls styrelsen. Fyra hyresgäster som stoppade ombildningen till bostadsrätter på Logdansvägen i Hallonbergen i Sundbyberg har hängts ut i ett flygblad.– De andra hyresgästerna har rätt att få veta vem som förhalat ombildningen, säger John Levin i bostadsrättsföreningens styrelse.De fyra hyresgästerna har nu polisanmält styrelsen. Det började i höstas med att de stämde föreningen, när det visat sig att några som röstat för ombildning inte bodde i huset utan hade hyrt ut i andra hand. Bostadsrättsföreningens styrelse har försökt få de fyra att dra tillbaka stämningen. När det inte gick skickade man i förra veckan ut flygbladet: ”Ska verkligen XXX (de fyra hyresgästerna) få försöka förhindra vår ombildning?”– Det har blivit en hätsk stämning i området, säger Erik Fredriksson, en av de fyra. De har gått på min 17-årige son och sagt: ”Du har ett jävla stolpskott till pappa.”Föreningens ordförande Peter Andersson tycker att det är bra att man nu slipper spekulationer om vilka det är som har stämt föreningen.– De måste ta ansvar för vad de har gjort, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Arne Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro