ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Succéduon: Det här är det pinsammaste vi har gjort offentligt

Natalie Demirian · 9 Nov 2016
Uppdaterad 10 Nov 2016

I Metros "Fråga mig" får Icona Pop bland annat läsa upp de senaste sms:en i mobilen och svara på frågan om vad det pinsammaste är som de har gjort offentligt.

klar

Artikellänk är kopierad

Aino Jawo berättar att de inte längre tycker att det är pinsamt att ramla på scenen.

– Det händer ju hela tiden, säger Caroline Hjelt.

Däremot så minns duon en spelning i Texas som inte riktigt gick som de tänkt sig. 

– Vi var i Texas en gång och hade en spelning. De är väldigt kära i sina lag där. Vi tänkte få med publiken genom att säga deras lagnamn, men vi körde fel lag. Vi fick hela publiken emot oss. Det är ungefär som att vara på en Hammarby-match och stå och skrika ”jag älskar AIK”, säger Aino Jawo.

Caroline Hjelt instämmer.

– Det var riktigt pinsamt, och sedan försökte vi rädda upp det genom att köra en ”skulle bara kolla om ni hängde med”, när vi insåg att vi hade gjort fel. Men de köpte inte det, så det var dålig stämning resten av showen.

Se Icona Pop berätta om sina dyraste inköp, när de senaste bråkade, deras bästa tips för att lyckas med musiken, när de känner sig som coolast och mycket annat i programmet ovan! 

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro