ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Succétjänsten äntligen i Sverige – nu blir det enklare att fynda på nätet

Metro · 28 Jun 2018
Uppdaterad 12 Jul 2018

Trött på att surfa runt efter rabattkoder eller att vänta på nyhetsbrev från favoritbutikerna? Nya tjänsten Picodi gör det lättare för dig att shoppa smart.

klar

Artikellänk är kopierad

I dag handlar vi allt från kläder till elektronik, inredning och blöjor på nätet. Men att shoppa på nätet kan vara en djungel och för många är nätshoppingen en ständig jakt efter att hitta det bästa erbjudandet. Nyligen lanserades Picodi på den svenska marknaden. Picodi är tjänsten som samlar alla rabattkoder på ett ställe och gör det roligare att handla online. Tjänsten som är aktiv i 41 andra länder har blivit en succé och nu är det alltså Sveriges tur.

– Är man i behov av ett nytt plagg, köksredskap eller något till bilen så kan Picodi antingen erbjuda en exklusiv rabattkod som skrivs in vid kassan eller visa var du hittar ett bra erbjudande, säger Richard Björkholm, Account Manager på Picodi.

Hitta erbjudande och rabattkoder på Picodi

Sparar både tid och pengarHos Picodi hittar du allt från rabatter och rabattkoder, men också vilka reor som pågår just nu. Sajten expanderar dessutom ständigt med nya butiker – stora som små – och nya erbjudanden dyker upp varje dag. Sidan är byggd så att det är enkelt att hitta vad just du letar efter.

Här hittar du allt inom elektronik, skönhetsvård, mode, hem och trädgård, och mycket mer. Du slipper leta överallt efter billiga priser och specifika butiker.

– Picodi är ett enkelt sätt att spara pengar på köp man ändå tänkt genomföra, säger Richard Björkholm.

Hitta rabatter hos din favoritbutikTycker du att det är svårt att hålla koll på alla erbjudanden från dina favoritbutiker? Inga problem! Hos Picodi kan du enkelt söka på specifika butiker eller filtrera på kategori som till butiksidan för Notino om du letar efter skönhetprodukter eller Kitchentime om du vill hitta bra erbjudande på köksprylar. Vill du inte missa några bra erbjudande kan du smidigt lägga en prenumeration genom att lämna din e-postadress.

Hitta rabattkoder till dina favoritbutiker – prova Picodi i dag!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro