ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sugarplum Fairy tjuvstartar turnén

Pontus Hammarlund · 17 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sugarplum Fairy är förband till Depeche Mode i sommarr.
Sugarplum Fairy är förband till Depeche Mode i sommarr.

Sugarplum Fairy släpper ”First round first minute”, uppföljaren till debuten, i början av augusti. Men bandet tjuvstartar turnerandet redan nu. – Det tar ett par månader innan det blir riktigt bra. Vi ville ha tid på oss att kunna utveckla de här låtarna live också, säger sångaren Victor Norén. Men det blir inte bara nya låtar. – Vi spelar en handfull, men vi vill inte bara spela nya låtar. Vi vet ju själva hur det är om man går och ser ett band som är på gång. Om de bara spelar låtar från nya skivan så tycker man ju att det är skittråkigt.

SPELAR PÅ STADION Sugarplum Fairy gör tre spelningar i Sverige i veckan. Sedan väntar en rad besök i Tyskland och Schweiz innan bandet vänder hem till festivaler, ett jättegig på Stockholms stadion som förband åt Depeche Mode och en regelrätt turné. Victor Norén ser fram emot att öppna åt syntlegendarerna. – Vi kan bara vinna på att spela där, för det är inga Sugarplum Fairy-fans på konserten. Om det är tre stycken som går därifrån och tycker att vi är bra så har vi vunnit. •• Vad tycker ni om Depeche Mode? – De har skrivit fantastiskt bra låtar, även om vi aldrig lyssnat på dem. Vi tillhör fel generation. Men det är ingen slump att de spelar på Stadion och inte på Kafé 44. Victor Norén spelar en ung Mick Jagger i den tyska filmen ”Eight miles high!”, som handlar om fotomodellen Uschi Obermeier och har premiär i september. – Det har gått jävligt bra, jag är klar nu och förväntansfull inför resultatet. Jag tror det blir jävligt coolt. •• Har du fått blodad tand?– Lite grann. Men jag sparar den karriären i tio år.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro