ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Supermodell försökte sälja sex till reporter

Martin Eriksson · 19 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Nytt avslöjande från reportern som lurade Sven-Göran Eriksson utklädd till shejk

klar

Artikellänk är kopierad

Sophie Anderton har bland annat varit modell för Selfridges underklädeskollektion.
Sophie Anderton har bland annat varit modell för Selfridges underklädeskollektion.Foto: Alloverpress

Sophie Anderton är en av Storbritanniens mest kända modeller. Men nu har hon hamnat i klistret – hon har tagit kokain och erbjudit sig att sälja sex till en tidningsreporter, skriver News of the World.

Det var i går som tidningen presenterade uppgifterna. Enligt News of the World ska Anderton ha erbjudit en sexnatt för 130 000 svenska kronor. Hon ska även ha dragit i sig flera linor kokain under kvällen.

– Jag är jättebra på sex. Det kommer att bli massor av kul. Jag kommer att se toppen ut på din jävla arm. Jag är en supermodell, säger hon inför journalistens dolda kamera.

Reportern Mazher Mahmood som står bakom reportaget har tidigare avslöjat Sven Göran Eriksson. Det var när "Svennis" var förbundskapten för det engelska fotbollslandslaget som Mahmood fick Eriksson att säga att han ville ta över Aston Villa.

Anderton har den senaste tiden gjort reklam för brun utan sol-företaget "Fake bake", men efter skandalen har kontraktet sagts upp.

klar

Artikellänk är kopierad

Martin Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro