ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Superslackern Seth jobbar hela tiden

Tina Chadha · 12 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Som manusförfattare och skådis i ”Supersugen” och ”Pine­apple express” fortsätter Seth Rogen (till höger) att odla slackergenren. 

Som manusförfattare och skådis i ”Supersugen” och ”Pine­apple express” fortsätter Seth Rogen (till höger) att odla slackergenren. 


klar

Artikellänk är kopierad

Seth Rogen, 26, är slackerpackets största stjärna. Efter ”Supersugen” och ”På smällen” har han nu skrivit manus och spelar huvudrollen i ”Pineapple express”, ännu en film om en haschrökande och arbetsskygg snubbe. ­Metro träffar honom i New York. – Ingenting är bättre än att kolla på filmer med slackers på soffan. Skådespeleri och komedi har aldrig känts som jobb, det är det roligaste som finns, säger Seth Rogen.

16 år gammal gjorde han sin skådespelardebut i tv-serien "Freaks and geeks" och upptäcktes av Judd Apatow som är en av Hollywoods mäktigaste komediproducenter. ­Komet­karri­ären har inte lämnat mycket tid över åt att kolla på porr och röka braj (privat är han en förespråkare för legalisering av marijuana).

Men Seth Rogen betraktar sig ändå som den lata typen. – Det var så otroligt lätt att få jobb, jag är bara envis och påstridig. Jag bara tjatade ständigt på Apatow, liksom "kom igen, anställ mig, ge mig ett jobb".

Som 18-åring skrev Seth Rogen manus till ”Da Ali G show” på HBO och direkt därefter spelade han i Judd Apatows slackerfilmer ”40 year old virgin” och ”På smällen”. 

Se trailer

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Chadha
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro