ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Superstjärnan i Sverige: Fansen är fantastiska

Emma Björkman · 11 Dec 2012
Uppdaterad 12 Dec 2012

Här går Tom Cruise på röda mattan i Sverige för första gången. Filmstjärnan stortrivdes under premiären av actionfilmen Jack Reacher”. – Jag har fått ett så varmt välkomnande, säger Cruise till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Fansen väntade i flera timmar på att få se sin idol Tom Cruise, 50. Längs med röda mattan utanför Filmstaden Sergel på Hötorget i Stockholm var det fullt med folk flera timmar innan det var dags för premiären av ”Jack Reacher” på tisdagskvällen.

– De är fantastiska. Jag har fått ett så varmt välkomnande. Det har varit roligt att få säga hej och skriva autografer, säger Tom Cruise om de svenska fansen.

Tom Cruise är känd för att måna om sina fans. Innan han gick in på biografen avsatte han en timme till att skriva autografer. 

Erica Björklund, 23, och Linda Åkerström, 23, var på plats klockan 11 på förmiddagen. De hoppades på att få autografer av filmstjärnan. 

– Jag tror att jag kommer att bli lite stum när han kommer. Men jag har bara hört bra saker om hur han är mot fansen, säger Erica Björklund.

Det är filmstjärnan själv som tagit initiativet till att komma till Stockholm med sin nya film. Trots hans långa filmkarriär är det första gången han är i Sverige.

– Jag har många svenska vänner som har sagt att jag måste åka hit. Men om jag inte åker direkt … Jag har ett väldigt intensivt schema med filmer och familjen. Adam Anders, som jag jobbade med på ”Rock of ages” har mejlat mig och sagt att jag måste komma hit, säger Tom Cruise till Metro.

Han landade i Sverige natten mot tisdag och planerar att stanna tills på onsdag. Sedan åker pr-turnén vidare till Madrid. 

Även filmens regissör Christopher McQuarrie och den kvinnliga stjärnan Rosamund Pike gästade galapremiären.

De hade bara gott att säga om Tom Cruise, både som skådespelare och privatperson.

– När vi landade i Sverige var det Tom som hjälpte mig av planet. Det är sådan han är, han månar om alla runt omkring honom, säger Rosamund Pike till Metro. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro