ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Supervädret fortsätter i dag

Metro · 1 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Öl, jordgubbar, såpbubblor och sallad. Alexander Lussi, 26,5 år, och Birgit Jonnie Andersson, 23, njuter av sommaren på båten Doris vid Hornstull. – Vi har en söndagsdejt. Det har varit en jättebra dag. Vi har badat, det var jätteskönt, säger Birgit Jonnie Andersson.

Öl, jordgubbar, såpbubblor och sallad. Alexander Lussi, 26,5 år, och Birgit Jonnie Andersson, 23, njuter av sommaren på båten Doris vid Hornstull. – Vi har en söndagsdejt. Det har varit en jättebra dag. Vi har badat, det var jätteskönt, säger Birgit Jonnie Andersson. Foto: Märta Thisner


klar

Artikellänk är kopierad

Solen sken hela helgen. I Skellefteå var det varmast i landet vid 15-tiden på söndagen där man uppmätte 28,9 grader. Helgens sommarvärme fortsätter i dag, men redan i morgon blir det betydligt svalare.I går och i lördags var det kring 25 grader i hela landet förutom i fjällen – på vissa orter i södra Norrland var det ännu varmare, drygt 28 grader.SMHI:s prognos för i dag talar om 25 grader och sol i Stockholm, men i morgon blir det molnigare och förmodligen regn och temperaturer kring 14 grader. Det ostadiga vädret fortsätter under både onsdagen och torsdagen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro