ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Surfa gratis i city

Marcella Mravec · 9 Aug 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Håkan Ozer vill locka ut folk i solen – med trådlöst internet i Kungsträdgården.

Håkan Ozer vill locka ut folk i solen – med trådlöst internet i Kungsträdgården. Foto: Laura Canedo Pouso


klar

Artikellänk är kopierad

Nu kan du surfa gratis i Kungsträdgården i Stockholm. Stockholms stad bjuder på internetuppkoppling och hoppas därigenom stärka Stockholm som varumärke. – Vi vill erbjuda det som en service för medborgare och besökare. Men det är också lite profilering. Vi vill profilera Stockholm som The capital of Scandinavia, säger projektledaren Håkan Ozer.

GÅ UT I SOLEN När man kopplar upp sig hamnar man nämligen på stockholmtown.com, där man kan få tips om Stockholm. Men det är inte bara för besökare, Håkan Ozer hoppas också locka folk som sitter på kontoren runt parken och jobbar att gå ut i solen, och dem som bor utanför tullarna och som åker in till stan. – Man kanske inte har uppkoppling hemma eller inte har råd, och så vill man ändå göra ett snabbt ärende på internet. Projektet är ett försök som pågår till den 30 september. Slår det väl ut utökas det till fler parker i stan.

klar

Artikellänk är kopierad

Marcella Mravec
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro