ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svår krock efter polisjakt

Metro.se · 29 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Henrik Lindsten


klar

Artikellänk är kopierad

Flera bilar krockade efter en polisjakt på Kungsholmen i Stockholm. Polisen såg hur en bilist körde i mycket hög fart. Patrullen försökte stoppa ekipaget, som vägrade stanna. Bilen krockade med flera bilar under vägen och körde mycket vårdslöst.

Enligt ett vittne som kom till platsen straxt efter olyckan var det en Volkswagen Golf med två män i framsätena som körde längs Hantverkargatan för att till slut krocka med en minivan.

–  När jag kom dit gjorde polisen ingenting. I stället var det räddningstjänsten som arbetade med skärverktyg för att få loss de två män som satt i den krockade bilen. "De är väl döda?" frågade jag en polis, men han svarade att de klarar sig, säger vittnet till Metro.se.

De två männen fördes till sjukhus. Föraren är misstänkt för drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik och grov missshandel. Misshandelsmissstanken kommer av att han försökt köra på en polis.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro