ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svärmorsdrömmen: Jag är inte så bra i sängen”

Anneli Sandberg · 5 Maj 2011
Uppdaterad 6 Maj 2011

Foto: Lotta Bergseth


klar

Artikellänk är kopierad

Du debuterar som programledare i ”Kvällen är din”. Hade TV4 slut på riktiga programledare? – Haha, ja de kanske hade det. David Hellenius hade klarat det här med bravur men det kanske var några av låtarna som gick lite högt. Jag ska ju sjunga lite också. Din hitlåt ”Sjumilakliv” ska ha kommit till efter en natt i fyllecellen och en förundersökning om våld mot tjänsteman. Vad hände? – Det är faktiskt en skröna. Videon är byggt på en story som slutar med att jag blir neddragen av polis och hamnar i en cell men det har inte hänt på riktigt. Men i slutet av videon skulle två poliser ta fast mig och de var alldeles adrenalinstinna så när de tryckte ned mig så fick jag ett knä i ansiktet. Det gjorde skitont och jag förstår att folk tror att det är på riktigt. Du är med i ”Ladies night” och tusentals tjejer skriker efter dig. Vad är det fräckaste erbjudandet du fått efter showen? – Jag har blivit erbjuden ett och annat men jag har stått emot. Jag har det ganska bra så jag tackar vänligt men bestämt nej. När jag väl träffar tjejerna privat så är det inte så många som vågar komma med erbjudanden. Om det händer brukar jag försöka sälja in Måns Möller i stället.

Din sambo Hanna (Hedlund, reds. anm.) har sagt i flera år att hon väntar på att du ska fria. Vad är du rädd för? – Om jag tittar på min familj så har alla skilt sig. Min mamma hade fyra män och kollar jag på mina syskon har de också skilt sig. Så det finns en rädsla att det finns en förbannelse över det. Men skulle jag gifta mig så blir det med Hanna. Vad är det sämsta med att ha dig som partner? – Att jag har två lägen. Antingen jobbar jag som tusan eller så är jag sjukt lat och bara låter saker stå och leker med barnen i stället. Sen är jag inte så bra i sängen…men jag är snäll! Haha! Hur känns det att ha inlett Sveriges fiaskoera i Eurovision song contest? – Jag gick ut hårt och sjöng en amerikansk fräsig låt i Ukraina. Dagen efteråt var det jobbigt och jag sa ”förlåt mig!”. Men sen tänkte jag, för vad? För att Europa inte gillade låten? Men utan Melodifestivalen hade jag inte fått den framgången jag fick med skivan efteråt. Vilken resa det var. Jag banade väg för andra, haha. När blev du riktigt arg senast? – Jag stod på en busshållplats där det satt en gammal dam med sin rullator och tre killar i femtonårsåldern började hålla på med henne och fiffla med hennes rullator. Då blev jag svinarg och sa ”Era jävlar” och så. Vad har påverkat dig negativt med att växa upp med elva syskon? – Det är nog att jag gärna är länge på toaletten för det var det enda stället där det var riktigt lugnt. Jag gör det fortfarande. Jag kan sätta mig i ett tomt badkar och läsa en tidning och min familj blir tokiga.Vilka droger har du testat? – Alkohol har jag ju testat, sen har jag ätit upp en cigarett en gång. Det var ett vad där jag skulle bevisa att det gick. Vill man få mig att göra saker så ska man säga åt mig att något är omöjligt. Jag kunde inte sjunga på en vecka för att det brände så mycket i halsen. Men jag kan inte gå in på hur gammal jag var när jag gjorde det, tillräckligt gammal för att det ska vara pinsamt. Du och Hanna har haft en del kriser. Hur var det när det var som värst? – Jag tycker inte att vi haft så många kriser. Under 13 år går det upp och ned. Men älskar man varandra så ser man det långsiktigt.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro