ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svårt blir enkelt i SMS-bok

Tomas Lundin · 24 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sigge Eklund har valt ut SMS-texterna till boken.
Sigge Eklund har valt ut SMS-texterna till boken.Foto: SCANPIX

400 författare har bidragit till sms-boken "Mess is more". Tanken är att göra svåra ämnen enkla med hjälp av sms-språk.Det är mobilföretaget Halebop som ligger bakom boken, som resande till bokmässan i Göteborg fick ett smakprov av på Stockholms Central på onsdagen.Vanliga människor har skickat in SMS som sammanfattar allt från Olof Palme till housemusik. Författaren Sigge Eklund har valt ut de 585 bästa.– Troligen skulle tillvaron vara både mer poetisk och lättare att förstå om allt fanns sammanfattat i SMS, säger Sigge Eklund.Hans egen SMS-beskrivning av bokmässan lyder så här:"I fyra dagar är vi stjärnor allihop. Lyssna inte på de som klagar på trängseln och kaoset. På måndag är det ju tyst igen. Men i fyra dagar är vi stjärnor allihop."

Fler SMS-inlägg ur boken:

Älghult Knappt 600 invånare. I värsta fall fler. / Men orka Kenny Starfighter Hela Sveriges actionhjälte sedan tv-serien 1997. Johan Rheborg spelar Kenny. Karaktären kan lätt förväxlas med Runar Sögaard. Kommer på film januari 2009. / 165 Att vara vuxen Vuxen är man först när man ser tillbaka på sinbarndom och tänker att det var bättre förr. / Timvim House Börja med 1.00-1.30 min trumintro, lägg till ett svepande filter över en fet synth, kanske lite sång, ett lugnt brake i mitten och låt den ta slut efter 6ˆ8 min / Andréas Hipster Chinos, fuldyr t-shirt, tygdoja och manbag. Dansa inte, skratta inte, och se för helvete inte ut som att du inte jobbar med media. / Leif Hinduerna är nog grundare till mode ändå Mode fungerar precis som hinduernas liv, det lever, dör och återföds i en annan form. / Emelie

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro