ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svartsjuk make lät DNA-testa trosorna

Andreas Jelvefors · 27 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Efter 18 års äktenskap ville Peters fru inte längre ha sex. Och när han såg henne bli kysst av hennes arbetskollega i en busskur, samt hittat en bild på denne i sin frus plånbok, var han i princip säker.– Allting pekade mot att hon var otrogen. När hon reste på semester tog jag ett par av hennes trosor och skickade på analys. Jag hade hört talas om företaget Pappatest.se där man kunde lämna in kläder för att se om det fanns någon annan mans DNA. Och det gjorde jag, säger skånske Peter.

Peter litade inte på fruns förklaringar till varför hon inte ville ha sex och varför hon blivit kysst.– Det var olidligt för mig att inte vara säker på om jag kunde lita på henne.

I 16 dagar väntade han nervöst på DNA-svaret. Resultat: manligt DNA fanns på trosorna.– Men det stämde till 100 procent överens med mitt eget.

Han valde att lägga alla kort på borden kring sina misstankar och DNA-testet. Och det blev enligt Peter den positiva vändningen i hans äktenskap.– Hon visade full förståelse för att jag under dessa omständigheter valt att skaffa fram bevis. Och jag tror på hennes förklaring om att känslorna som hennes arbetskollega visat inte var ömsesidiga.

– När det gäller sex så var nog problemet att jag helt enkelt tog henne för givet. Nu är sex bättre än på många år, säger Peter.

klar

Artikellänk är kopierad

Andreas Jelvefors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro