ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Sven Melander drabbad av cancer: "Kom jävligt olämpligt"

Malin Jansson · 19 Mar 2018
Uppdaterad 19 Mar 2018
Skådespelaren, komikern och journalisten Sven Melander genomgår nu en cellgiftsbehandling.

Skådespelaren, komikern och journalisten Sven Melander genomgår nu en cellgiftsbehandling. Foto: IBL


Skådespelaren och komikern Sven Melander har drabbats av cancer och genomgår nu en cellgiftsbehandling, det meddelar han själv i ett videoklipp på Facebook.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det första jag tänkte var ”det kom jävligt olämpligt”. Jag hade så mycket att göra. Som om det fanns en tid när man får det här beskedet lämpligt, säger skådespelaren och komikern Sven Melander, 70, lite skämtsamt i ett videoklipp på Facebook.

Det var strax innan jul förra året som han fick beskedet att man upptäckt en elakartad tumör i hans kropp. Enligt Sven Melander fick han snabbt hjälp och tumören kunde tas bort under en operation.

– Men mina läkare på Karolinska, de sa att de här cellerna, de har en förmåga att ligga och gömma sig. Och sedan dyker de upp när man minst anar det, säger Sven Melander och meddelar att han därför genomgår en celllgiftsbehandling som väntas vara klar någon gång i maj.

Trots cellgiftsbehandlingen meddelar skådespelaren att han mår förhållandevis bra, och att han ser fram emot alla framtida projekt.

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Jansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro