ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svensk Hollywoodfru misstänks för grov stöld

Valerie Kaspersen · 23 Maj 2018
Uppdaterad 23 Maj 2018
Gunilla Persson, känd från serien "Svenska Hollywoodfruar", misstänks för grov stöld.

Gunilla Persson, känd från serien "Svenska Hollywoodfruar", misstänks för grov stöld. Foto: Wikimedia commons


Gunilla Persson, känd från svenska Hollywoodfruar misstänks för grov stöld när en övervakningskamera fångade henne på film med att inte betala för ett par solglasögon.

klar

Artikellänk är kopierad

Solglasögonen, av märket Chanel, är värda mer än 4 700 kronor. Gunilla Persson greps i tisdags i Florida, misstänkt för att ha stulit solglasögonen, rapporterar Expressen.

–  Gunilla mår bra. Det här är ett missförstånd och hon är oskyldig. Vi ser fram emot att klara upp detta i sinom tid, säger Michael Murphy, Gunillas advokat, till Expressen.  

LÄS MER
Anna Anka tillbaka i "Svenska Hollywoodfruar"

Hollywoodfrun ska ha petat upp glasögonen så att de satt på bakhuvudet och gått ut ur butiken efter att hon betalat för en handväska – vilket fångades av en övervakningskamera.

Gunilla ska ha sagt till polisen att hon hade tänkt lämna tillbaka solglasögonen senare. Hon togs till häktet under tisdagskvällen och släpptes sedan efter att en borgenssumma på 43 000 kronor betalats.  

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro