ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svenska housestjärnan: Jag har cancer

Emma Björkman · 22 Nov 2014
Uppdaterad 23 Nov 2014
Olle Cornéer i Dada Life. 

Olle Cornéer i Dada Life.  Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Så här vilt brukar det gå till när Stefan Engblom och Olle Cornéer i Dada Life står på scenen tillsammans.
Så här vilt brukar det gå till när Stefan Engblom och Olle Cornéer i Dada Life står på scenen tillsammans.Foto: TT

Den svenska dj-stjärnan Olle Cornéer i houseduon Dada Life har inte turnerat under hösten. Nu berättar han om den svåra tiden efter cancerbeskedet, operationen och vägen tillbaka.

”’Det är den bästa cancer du kan få’”. ’Cancer?’. Det enda ordet jag kunde höra var cancer och det fortsatte studsa i mitt huvud och jag tror inte att jag hörde vad läkaren sa under resten av besöket.”  Så skriver Olle Cornéer, 39, på Dada Lifes hemsida. I början av september fick han det dramatiska beskedet från läkaren. I onsdags opererades han och nu genomgår han cellgiftsbehandling. ”Ja, det är cancer men efter att ha pratat med läkarna har jag insett att den här typen verkligen är ’den bästa’ cancern du kan få. De flesta som får behandling blir helt friska”, skriver han. Dada Life består av Olle Cornéer och Stefan Engblom , en framgångsrik houseduo som är kända för sina vilda spelningar då de sprutar champagne och kastar bananer på publiken. Förra året rankades de som världens 35:e bästa dj:er i världen av den inflytelserika brittiska tidskriften DJ Magazine. Olle Cornéer skriver att sjukdomstiden fått honom att bli mer kreativ än någonsin och att han kommer att släppa ny musik. ”De senaste åren har jag skapat en massa musik som inte har något beat . Det är sakerna som jag hör inuti mitt huvud när lamporna släcks efter en stor spelning, när jag är ensam på natten. Jag har bestämt mig för att avsluta de låtarna och släppa dem.” Men det innebär inte att han överger Dada Life.  ”Jag strävar efter att vara tillbaka i slutet av året. Stefan kommer fortfarande att genomföra alla spelningar och leverera ett fullt Dada-set. Det kommer inte dröja länge innan basen slår er i magen och ni tittar upp mot scenen och ser två Dadas som studsar upp och ner och ler”, skriver Olle Cornéer. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro