ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svenska paren: Så ofta ligger vi

Natalie Demirian · 30 Mar 2017
Uppdaterad 30 Mar 2017
Många vill ha sex oftare med sin partner.

Många vill ha sex oftare med sin partner. Foto: Alamy


Hälften av alla svenskar önskar att de hade sex oftare med sin partner. Det visar en ny undersökning från Yougov gjord på uppdrag av Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Medan hälften, 50 procent, av svenskarna som har en partner vill ha sex oftare vill den andra hälften, också 50 procent, inte ha det. Siffran för de som vill ha sex oftare är något högre för män, där 59 procent uppger att de vill det. Siffran bland de som inte vill ha sex oftare med sin partner lite högre bland kvinnor, där 57 procent inte vill det. Det visar en ny undersökning från Yougov gjord på uppdrag av Metro.

Samtidigt som 4 procent av svenskarna har sex med sin partner varje dag och ytterligare 23 procent har sex 2-6 gånger i veckan uppger 9 procent att de aldrig har sex med sin partner. 19 procent svarar att de har sex med sin partner mer sällan än en gång i månaden. Bland de som är över 55 år gamla är det 17 procent som uppger att de aldrig har sex med sin partner.

Hur ofta har du sex med din partner? (Antal i procent)

Önskar du att du och din partner hade mer sex än vad ni har i dag? (Antal i procent)

pil
Om undersökningen

Undersökningen är genomförd av YouGov under perioden 17-20 mars 2017. Sammanlagt har 1 058 intervjuer genomförts via YouGovs panel med män och kvinnor 18-74 år. Urvalet är representativt för den svenska befolkningen vad gäller kön, ålder och region. Den maximala osäkerheten i undersökningen är +/- 2,9% (procentenheter).

Källa: Yougov

LÄS MER
6 saker du inte visste om glidmedel
klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro