ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Svenska ridsportsstjärnor att ha koll på inför Horse show

Fridah Jönsson · 16 Nov 2016
Uppdaterad 16 Nov 2016
Malin Baryard är en av de som tävlar då Sweden International Horse Show går av stapeln på Friends Arena. 

Malin Baryard är en av de som tävlar då Sweden International Horse Show går av stapeln på Friends Arena.  Foto: TT


Den 24-27 november pågår Sweden International Horse Show på Friends Arena i Stockholm, där vi får uppleva kändisar, ombytta ryttarroller och svenska ridsportstjärnor att ha koll på.

klar

Artikellänk är kopierad

Den som besöker årets Sweden International Horse Show får se några av de svenska talanger som tillhör världseliten inom hästsport.

- I dressyren har vi Patrik Kittel och Tinne Vilhemson Silfvén, berättar evenemangets ordförande Ulf Rosengren. Tinne är sexa i världen och Patrik Kittel bor i Tyskland och är åtta på världslistan. Sedan har vi också Fredrik Persson, som ungefär en gång vart tredje år lyckas slå den regerande världsmästaren Boyd Exell!

I övrigt bjuder Sweden International Horse Show på tävling och underhållning av alla tänkbara slag.

►LÄS MER: Följ webb-serien med hästbloggarna och Youtube-stjärnorna Emma och Anna Elfstrand här. 

- Vi har en stafett där fem kändisar och fem kända ryttare tävlar i par. Till exempel börjar Carolina Gynning rida en bana, när hon är klar stannar hon och så hoppar Malin Baryard upp på samma häst, så hästen blir alltså stafettpinne. Och så har vi en tävling med ombytta roller, där hoppryttaren Malin Baryard ska rida dressyr och dressyrryttaren Patrik Kittel ska hoppa. Det blir lite ovant för dem, hoppryttarna tycker att det är en baggis att rida dressyr men det är svårare för dressyrerna att rida hoppning!

klar

Artikellänk är kopierad

Fridah Jönsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro