ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svenska Sara hittade sin dubbelgångare i irländska Shannon

Hugo Ewald · 17 Dec 2015
Uppdaterad 17 Dec 2015
Sara och Shannon.

Sara och Shannon. Foto: Twinstrangers


För drygt en månad sedan registrerade sig 17-åriga Sara Nordström på en sajt för att hitta dubbelgångare. Där träffade hon irländska Shannon, 21, som till utseendet är i princip omöjlig att skilja från Sara.

klar

Artikellänk är kopierad

För någon månad sedan skapade 17-åriga Sara Nordström ett konto på en sajt som är till för människor som vill hitta sina dubbelgångare. Hon laddade upp några foton och hittade efter några sökningar den irländska 21-årigen Shannon Lonergan.

– Jag visade foto för mina förändrar och de var imponerade, och mina vänner trodde till och med att bilden på Shannon föreställde mig, säger Sara till sajten Twinstrangers som hon använde sig av.► LÄS MER: Hon hittade sin dubbelgångare på krogen – i ett annat land

Sajten Sara hittade Shannon via la sedan upp en bild på de båda på sin Facebooksida. Responsen var enorm, och plötsligt satt Sofia på en resa till Dublin för att träffa Shannon.

– Det var surrealistiskt när vi träffades, det var som att kolla på mig själv säger Sara.

Inte heller Shannon tvekade inför chansen att träffa Sofia.

– Att beskriva känslan när man träffar en främling som ser exakt ut som dig är väldigt svår. Det var nästan drömlikt. Men så fort jag såg Sara försvann fjärilarna i magen, säger hon.

Tillsammans utforskade de Dublin, gick på julmarknad och drack varm choklad. De hoppas båda att de kan hålla kontakten. Sara och Shannon ser flera likheter med varandra.

– Våra liv är ganska annorlunda, hon är en makeup-artist som bor på Irland och pluggar på universitet och jag går på en internatskola i Sverige. Men jag kan tänka mig att mitt liv kommer vara mycket som hennes när jag är 21, säger Sara.

– Vi gillar båda sport och båda våra familjer har ägt möbelbutiker. Sara var lite mer blyg än mig, men det tog inte lång tid innan det kändes som att vi känt varandra i år, säger Shannon. ► LÄS MER: Han mötte sin dubbelgångare – på flygstolen bredvid

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro