ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svenskar frustrerade på Facebookhysterin

TT · 7 Jul 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Facebookhysteri, långa laddningstider och att datorn hänger sig får oss att se rött framför datorskärmen.

Mest ilskna är datoranvändarna i Blekinge och Västmanland.– Vad det beror på är en väldigt bra fråga. Men minst frustrerade är de i Östergötland, säger Andreas Thors, onlineredaktör på PC för alla.

Tidningens undersökning visar att datoranvändarna mest irriteras av faktorer som dålig datorsupport, långsamma nedladdningstider och störande reklam på internet. Det är främst de äldre som retar sig på reklamen medan de yngre tycks ha en högre toleranströskel. I åldersgruppen 50 till 59 och 60 till 69 år är det 53 procent i vardera ålderskategori som upplever stor frustration när reklamen dyker upp på skärmen. Bland svarande under 19 år var motvarande siffra 37 procent.– Kul att se att de yngre var mindre upprörda. Det kan beror på att de är uppvuxna med reklamen på internet.

36 procent av de svarande är frustrerade över nätverkssajten Facebook.– De som var sura över sajten skrev ganska många arga kommentarer, som " jag har stängt detta djävulens verktyg för länge sedan", säger Andreas Thors.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro