ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svenske basketstjärnans lyckönskning till Olofmeister

Erik Glanell · 23 Jan 2018
Uppdaterad 23 Jan 2018
NBA-stjärnan Jonas Jerebko och Counter strike-proffset Olof "olofmeister" Kajbjer.

NBA-stjärnan Jonas Jerebko och Counter strike-proffset Olof "olofmeister" Kajbjer. Foto: Privat, Metro


Olof "olofmeister" Kajbjer har ett fan i NBA. Ingen mindre än svenska basketstjärnan Jonas Jerebko som håller tummarna för Faze i majorn.

klar

Artikellänk är kopierad

Att NBA-svensken Jonas Jerebko har intresse i esporten är ingen hemlighet. Sommaren 2016 tog han över ägarrollen i organisationen Renegades från Christopher ”MonteCristo” Mykles och blev därmed en i raden av idrottsstjärnor som hakade på trenden.

Under tisdagen dök han upp i Faze-spelaren Olof ”olofmeister” Kajbjers instagramflöde där det framgick att Counter strike-stjärnan fått en personlig inbjudan att se Jerebko på planen.

Jonas Jerebko som spelar i Utah Jazz var i Atlanta, där Eleague-majorns första omgångar spelades, för att möta Atlanta Hawks. Faze vann sina tre raka matcher för att ta sig vidare till slutspelet i Boston. För Utah Jazz blev det däremot förlust.

Basketproffset passade även på att skicka en hälsning i kommentarsfältet till inlägget där Olofmeister tackade för inbjudan.

”När som helst broder, ta och vinn den där majorn nu”, svarade Jerebko.

Slutspelet i majorn börjar på fredag 26 januari och Faze får möta Mousesports i kampen om en plats i semifinalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro