ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svenske Ronny Larsson återskapade Solange bröllopsbild med barbiedockor – hyllas av stjärnan

Emma Björkman · 9 Dec 2014
Uppdaterad 9 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Till vänster: Solange bröllopsbild. Till höger: Ronny Larssons återskapande av samma bild
Till vänster: Solange bröllopsbild. Till höger: Ronny Larssons återskapande av samma bildFoto: Instagram.com/beyonce / Instagram.com/adollworldafterall
Ronny Larsson.
Ronny Larsson.Foto: Privat.

Fotot där barbiedockor återskapar Solange Knowles bröllopsbild har blivit världskänt. Bakom bilden står den svenska journalisten Ronny Larsson som fått två personliga tack-hälsningar från stjärnan själv.

Ronny Larsson, som till vardags är redaktör på tidningen QX, ville göra en populärkulturell julkalender med hjälp av Barbiedockor. Nu har en av hans bilder blivit världskänd. – Det är jätteknasigt. Det har exploderat och blivit jättestort, säger han.  Det var i tisdags som Ronny Larsson la upp bilden där han återskapat artisten Solange Knowles, 28, bröllopsbild med hjälp av barbiedockor på sitt Instagramkonto Adollworldafterall. Han såg det mest som en "kul grej" och taggade Solange i bilden. I söndags hade bilden nått fram till stjärnan själv. Hon la upp bilden på sitt Instagramkonto och skrev "Jag måste får veta vem som har gjort det här så jag kan krama dem hårt :)". 

– Jag skrev i hennes kommentarsfält på Facebook att det var jag som gjort bilden och länkade till mitt Instagramkonto. Då upptäckte hon att det var jag som gjort bilden och skrev både i mitt Instagramflöde och till mig på Twitter och tackade så mycket, säger han. I söndags la Ronny Larsson upp bilden på Instagramkontot igen och i kommentarerna har Solange skrivit: "Ditt arbete berörde mig och värmde mitt hjärta så mycket :) Du är bortom fantastisk! Wow!". Inte bara stjärnan själv har uppmärksammat hans kreativa bild – flera internationella medier, bland andra amerikanska Elle, The Gloss och Cosmopolitan har skrivit om den.  – Jag tror att bilden fått så stor spridning eftersom Solange plockade upp den. Men jag trodde inte att det skulle explodera så här mycket men det är verkligen superroligt, säger Ronny Larsson. Men berömmelsen har en baksida – Ronny Larsson känner press inför fortsättningen på sin adventskalender. – Jag känner en jäkla press, nu gäller det att leverera, säger han. – Jag har sagt att jag måste göra något med Kardashians, Kim Kardashian och Kanye West gifte ju sig i år. Det har också varut ett stort år för poptjejer som Taylor Swift, Iggy Azalea och Ariana Grande och det är tacksamt att göra med barbiedockor. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro