ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Svenske superstjärnan nobbar plats i all stars-laget

Erik Glanell · 25 Okt 2018
Uppdaterad 25 Okt 2018
Martin "Rekkles" Larsson står över att spela i all stars-matchen för att ge plats åt sin lagkamrat.

Martin "Rekkles" Larsson står över att spela i all stars-matchen för att ge plats åt sin lagkamrat. Foto: Riot Games


Det blir ingen all stars-match för League of legends-stjärnan Martin "Rekkles Larsson trots fansens stora stöd. Stjärnan nobbar platsen med ett gott skäl.

klar

Artikellänk är kopierad

Martin ”Rekkles” Larsson är inte bara Sveriges mest framgångsrika League of legends-spelare han är också en stor fanfavorit i stora delar av världen.

Därför var det föga förvånande att han var ett av namnen som supportrarna röstade fram att ta en plats i den klassiska all star-matchen som spelas i samband med Worlds.

Nu verkar det dock som att fansen kommer att bli besvikna. Under torsdagen meddelade Martin ”Rekkles” Larsson nämligen sina nära 400 000 Twitter-följare att han kommer tacka nej till platsen i laget.

Han har tidigare uppmanat folk att inte rösta på honom utan i stället på någon av hans lagkamrater som inte fått gå en all stars-rond än. Beskedet att han ger laget nobben är med andra ord inte speciellt överraskande.

LÄS MER
Hjarnan: "Banna Heimerdinger eller ge oss en gratisvinst"

Eftersom fansen inte gjorde som han ville tog han dessutom tag i saken själv och skriver i tweeten att han ger sin plats till Fnatic-spelaren Mads ”Broxah” Brock-Pedersen.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro