ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sverige först med Draw Something 2

Aron Andersson · 2 Apr 2013
Uppdaterad 2 Apr 2013
Draw Something 2

Draw Something 2


klar

Artikellänk är kopierad

Draw Something 2
Draw Something 2

Under en kort period förra året var ”Draw Something” det hetaste mobilspelet du kunde hitta. Det toppade app-listorna i Sverige och av den anledningen är vi nu först att få uppföljaren ”Draw Something 2”.

Speljätten Zynga är nu tillbaka med en uppföljare till fjolårets succé. De köpte spelutvecklaren Omgpop efter att spelet bara funnits ute i sex veckor. Sverige är det enda land som hittills fått den nya versionen.

”Get an exclusive sneak peek for Sweden only – the first country to drive us to #1 in the App Store, one year ago”, står det i spelbeskrivningen på App Store.

För den som inte alls känner till spelserien går det ut på att gissa vad motståndaren tecknar. Utifrån ett givet ord tecknar du en bild som sedan din motspelare ska lista ut. Lite som charader, fast med bilder. I uppföljaren har det tillkommit nya verktyg för att bilderna ska bli ännu bättre, och det är också enklare att dela med sig av bilder på sociala medier.

Och så ett tips: I ”Draw Something” visade sig hemligheten snart vara att spela från Ipad i stället för Iphone, det blir så himla mycket enklare att teckna då.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro