ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sverige sågar stringjeansen

Andreas Nordh · 28 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Stringjeansen alla pratar om. 

Stringjeansen alla pratar om. 


klar

Artikellänk är kopierad

Örjan Andersson.
Örjan Andersson.

För en gångs skull är smaken inte som baken – delad. Svenska bloggare totalsågar de nya string­byxorna – och jeansexperten Örjan Andersson håller med.– Jag vet inte om de kan slå i Sverige men det känns ju lite halvsvårt, säger Örjan Andersson,  en av grundarna till succémärket Cheap Monday.Otaliga svenska bloggar har de senaste dagarna hånat det nya plagget. Att byxorna, som säljs i Brasilien, kommer att bli nästa stora fluga när de lanseras i Storbritannien i sommar är det många som tvivlar på.Örjan Andersson tror inte man ska underskatta landet som tokköpte foppatofflor men tror inte att modet kommer att spridas i Sverige. – De är ganska fula. Det känns tråkigt att dissa nya klädmärken men här känner jag att jag måste.

Metrobloggare om stringjeansen

Är det någon som vill prata om hur arga de är på den nya stringjeansen i vårat program med tema "ARG" på onsdag? Motivera varför, antingen med en blogglänk till ett inlägg om där ni skriver om det, i kommentarsfältet eller på min mail: [email protected] Kom igen, var arga nu! Morr, frääääs, usch.HANNA FRIDENDet ser så sjukt jävla fult ut. Är fan värre än byxhänget dagens fjortisar å ungdomar kör med. Det ser ju fan ut som att jeansen gått sönder och att man inte haft råd att köpa nya jeans så istället så klippte man bara bort toppdelen som var trasig å körde vidare , som en fattig Göran Persson skulle gjort (om han inte tjänat miljoner på onödiga föreläsningar).ATT ÄLSKA ALEX SCHULMANHur smaklöst kan det bli?DIMITRA – LIVET PÅ ETT LÖPBAND

klar

Artikellänk är kopierad

Andreas Nordh
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro