ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sverige utan chans mot Sydkorea

Mats Jonsson · 13 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Förbundskaptenen Ulf Schefvert kan bara slita sitt hår efter den tredje raka förlusten för de svenska handbollsdamerna. 

Förbundskaptenen Ulf Schefvert kan bara slita sitt hår efter den tredje raka förlusten för de svenska handbollsdamerna.  Foto: Scanpix


Ny svensk handbollsförlust

klar

Artikellänk är kopierad

Tidig ledning blev till klar förlust för de svenska handbollsdamerna i matchen mot Sydkorea, 23-31. - Det här var ett eller ett par steg tillbaka jämfört med den förra matchen, sade Tina Flognman efter matchen. Noll poäng efter tre matcher. Sveriges handbollsdamer får vänta på den första segern, då onsdagens match mot Sydkorea också slutade med förlust. Svenskorna inledde bäst och hade ett tag ledningen med fyra måls marginal, 9-5 men tagna av stundens allvar började svenskorna slarva i anfallen och började skjuta rakt på den sydkoreanska målvakten eller utanför, samtidigt som Madeleine Grundström hade svårt att komma åt de sydkoreanska skotten. - Vi gick ifrån det spel vi sa att vi skulle spela. Varför vet jag inte, sade Flogman till SVT. Matchen böljade fram och tillbaka och bytte anfall med varandra men det spelet var det mest sydkoreanskorna som tjänade på. Sverige har nu Tyskland och Ungern kvar att möta och då krävs det seger i båda matcherna för att svenskornas chans till en fin placering ska finnas kvar.

klar

Artikellänk är kopierad

Mats Jonsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro