ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sverige utslagna i lagpingis

Kristoffer Ruckemann · 14 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Pär Gerell förlorade den avgörande matchen i lagmatchen mot Taiwan. Därmed åkte han och Jens Lundqvist ur turneringen.

Pär Gerell förlorade den avgörande matchen i lagmatchen mot Taiwan. Därmed åkte han och Jens Lundqvist ur turneringen. Foto: Scanpix


Gerell besviken: "Blir svårt att sova i natt"

klar

Artikellänk är kopierad

Utslagna ur lagpingisen - efter åtta förlorade bollar i rad. Pär Gerell fölorade den avgörande matchen i lagmatchen mot Taiwan.

- Jag blev stressad och ville för mycket. Nu blir det svårt att somna i natt, sa Gerell efter matchen.

De båda svenskarna, Gerell och Jens Lundqvist, hade tidigare förlorat den viktiga dubbelmatchen. Därför fick det bli en avgörande match - mellan de forna lagkamraterna Chuan Chih-Yuan och Pär Gerell.

Och det var svensken som öppnade bäst. 6-3 i skiljeset hade OS-debutanten i ledning. Men sedan rann det plöstligt iväg åt andra hållet. Åtta bollar senare - och lika många förlorade för svensken - stod taiwanesen som segrare.- Jag är väldigt besviken med tanke på att jag hade den ledningen.

En match återstår - mot Brasilien. Men det blir en betydelselös sådan för svenskarna. Nu riktias i stället koncentrationen mot singelturneringen som börjar om sex dagar.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Ruckemann
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro