ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Sveriges bästa arbetsgivare 2017 söker dig som jobbar inom skola, vård och omsorg

Metro · 17 Nov 2017
Uppdaterad 1 Dec 2017

Jobbar du som lärare, sjuksköterska eller chef och vill jobba hos en prisbelönt och grym arbetsgivare ska du söka dig till Zest. För fjärde året i rad har de utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare av Universum.

klar

Artikellänk är kopierad

Du tillbringar en stor del ditt liv på jobbet, så se till att ha ett jobb som du trivs med och en arbetsgivare som ser dig och stöttar dig. Zest bemannar skola, vård och omsorg med kvalificerad, behörig och legitimerad personal och kan stoltsera med att för fjärde året i rad ha fått en topp-placering i employer branding-företaget Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

– Jag tror att den absolut största anledningen är att vi inte bara ger vår personal bättre villkor, utan att vi tar hand om dem i ett större och bredare perspektiv. Den som har ett utsatt jobb och tar hand om andra behöver någon som tar hand om sig, säger Outi Luiro, vd för Zest Bemanning.

I Universums undersökning har medarbetarna fått betygsätta sina nuvarande arbetsgivare utifrån bland annat nöjdhet, lojalitet, vilja att rekommendera sin arbetsgivare och intresse för att byta jobb. På årets ranking placerade sig Zest Bemanning på tredje plats på mellanstora listan.

pil
Zest Bemanning

• Zest Bemanning erbjuder kvalificerad, behörig och legitimerad personal och interimschefer inom hälso- och sjukvård, vård och omsorg, socialtjänst samt förskola och skola.

• Företagets vision är inte bara att bidra till att väldfärdsektorn mår bättre, utan att i praktisk handling visa att det är möjligt att vara en bra arbetsgivare inom dessa fält

Läs mer om Zest Bemanning och vad företaget kan göra för dig på Zestbemanning.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro