ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sveriges bästa unga teknikföretag ska koras

Aron Andersson · 20 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sveriges bästa inkubatorföretag ska utses i Metro Tech Challenge.I samarbete med Sisp, Swedish Incubators and Science Parks, ska Metro Teknik utse landets främsta nya teknikföretag. Vinnaren som tilldelas 50 000 kronor kommer att avslöjas den 1 april.– Vi tycker det är viktigt att främja nya och lovvärda företag och idéer. Därför vill vi stödja framväxten av svensk teknikindustri, säger Metro Tekniks vd Andreas Silow.

De deltagande företagen kommer att bedömas av en jury utifrån ett antal kriterier. De ska vara en förebild i sitt entrepenörsskap och visa en positiv utveckling. Vidare ska det finnas en möjlighet att slå igenom även på en internationell marknad och finnas förutsättningar för att göra goda vinster.

Fram till 7 mars är nomineringen till tävlingen öppen. En jury bestående Svenska Cybaeros vd Mikael Hult, USAs ambassadör Michael Wood och representater från såväl Metro Teknik som Sisp kommer att avgöra vem som vinner.

Metro Teknik har en omfattande bevakning av nya teknikföretag genom artikelserien Svenska Inkubatorer.– Jag har haft förmånen att få följa många av Sveriges framtidsföretag på nära håll. Det ska bli kul att vara med och utse det mest spännande nya företaget, säger Ola Jacobsen, reporter på Metro Teknik.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro