ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

SVT förstörde spänningen i direktsändning

Anneli Sandberg · 2 Feb 2013
Uppdaterad 2 Feb 2013
En teknisk miss avslöjade att Yohio gått vidare innan programledaren Gina Dirawi hunnit avslöja det.

En teknisk miss avslöjade att Yohio gått vidare innan programledaren Gina Dirawi hunnit avslöja det.


Fel under snabbrepriserna och så avslöjades det i förväg att Yohio gick vidare. På Twitter och Facebook rasade man mot den dåliga produktionen. Jag kan bara beklaga”, säger Thomas Hall, evenemangschef på SVT.

klar

Artikellänk är kopierad

"SVT gjorde bort sig”, ”Spännande när resultattavlan redan visar resultatet” och ”Undrar om Christer Björkman kommer slå sönder sitt hotellrum i natt” var några av kommentarerna på Twitter efter första deltävlingen i Melodifestivalen.

Anledningen var att SVT drabbades av ett teknikstrul som först gjorde att snabbreprisen visade fel och därefter avslöjade de att Yohio gick vidare innan de hade berättat det. – Jag kan bara beklaga. Ibland önskar man att man inte hade datorer. Men skämt åsido, jag förstår att folk reagerar när namnet visades innan på det sätt som hände. Det är väldigt tråkigt, säger en besviken Thomas Hall, evenemangschef på SVT, till Metro efteråt.

Vad ska ni göra för att detta inte ska hända igen?– Vi ska ha fler maskiner och träna mer. Vi ska bli bättre, lovar han.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro