ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

SVT- skådespelare anmäld för cykelbråk

John Lindblom · 28 Dec 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Tumultartat när den berusade SVT-skådespelaren vägrade låna ut cykeln till sonen. Riskerar åtal.

Den berusade skådespelaren hamnade mitt i natten i bråk med sin son. Om en cykel som skådespelaren inte ville låna ut. Tumultet i lägenheten slutade med att sonen gick till polisen.

SVT-profilen och den meriterade skådespelaren riskerar nu åtal för misshandel. – Jag undrar också varför det här hamnade hos polisen och inte löstes mellan oss två. Skitjobbigt, säger skådespelaren.

Cykelbråket inträffade i somras i Stockholmslägenheten. Sonen, i sällskap med en kamrat, ville låna skådespelarens cykel, vilket pappan vägrade gå med på.

Skådespelaren, som vid tillfället enligt vittnesuppgifter var ordentligt påverkad av alkohol, poängterar att tumultet inte innehöll knytnävslag.– Han föll till slut olyckligt och blev förbannad, säger skådespelaren som är kallad till förhör efter julhelgerna.

Stockholmaren och skådespelaren har de senaste åren bland annat haft en framrädande roll i en känd svensk SVT-deckare. Han har också medverkat i en av de mest kritikerrosade svenska långfilmerna under senare delen av 2000-talet.

I en ny svensk långfilm som ska upp på bioduken nästa år finns han också med i rollistan. – Oavsett hur min karriär sett ut och även om jag blir omnämnd här och där så blir det plötsligt mest publicitet när min son och jag bråkat, suckar skådespelaren.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro