ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Swartling: Nya "Idol"-juryn dumförklarar svenskarna

Katarina Matsson · 3 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Bästa kompisarna Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson lovar att leverera kreativa sågningar – och bjuda på riktig star quality. De har redan hunnit såga samtliga tidigare ”Idol”-vinnare. 

Bästa kompisarna Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson lovar att leverera kreativa sågningar – och bjuda på riktig star quality. De har redan hunnit såga samtliga tidigare ”Idol”-vinnare. 


klar

Artikellänk är kopierad

I kväll börjar jakten på nästa stjärna. Den nya ”Idol”-juryn har redan hunnit såga de tidigare vinnarna – men möter nu kritik.– Tycker man inte att de vinnarna är bra så dumförklarar man ju folkets röster, säger Peter Swartling, juryns förre ordförande. – De bästa som har varit med i ”Idol” har tyvärr inte varit vinnarna – än så länge, säger nye jurymedlemmen Andreas Carlsson.

Tillsammans med Anders Bagge och Laila Bagge kommer han att leverera minst lika kreativa sågningar som den förra juryn. De har jobbat med stjärnor som Beyoncé, Britney Spears och

Backstreet Boys. Men första ”Idol”-vinnaren Daniel Lindström imponerar inte på Andreas Carlsson: – Fantastisk röst, men lite anonym som artist.

Laila Bagge är inte imponerad av Markus Fagervall: – Han är snygg, han kan sjunga bra, men går man på rockklubb och lyssnar på band tycker jag att de spöar honom ganska rejält. – Tittarna röstar fram vinnarna. Det har ju ingenting med juryn att göra, vare sig gammal eller ny, säger Peter Swartling, juryns förre ordförande.

Anders Bagge

Ålder: 40Familj: Flickvän, två hundar och två katter. Tidigare gift med jurykollegan Laila Bagge.Gör: Producent och låtskrivare, har bland andra jobbat med Janet Jackson, Madonna, Jennifer LopezBäst just nu: – Jag är helt kär i ”I kissed a girl”, det tycker jag är en jävla hit alltså, jag blir helt knäckt av den.

Laila Bagge

Ålder: 35Familj: Pojkvän och son. Gör: Låtskrivare, producent, har varit talangscout. Bland andra jobbat med Céline Dion och Mya.Bäst just nu: – Jag beundrar Beyoncé väldigt mycket. Hon tar sig själv på största allvar, medan en del svenska artister tar det lite med en klackspark.

Andreas Carlsson

Ålder: 25Familj: Sonen William Carlsson Graaf (mamma är Hannah Graaf)Gör: Producent och låtskrivare. Har bland andra jobbat med Backstreet Boys, Céline Dion och Britney SpearsBäst just nu: – Kanye West och Katy Perry. Jag känner henne jätteväl, hon kommer att bli nya Madonna.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro