ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Sydkoreaner ska hjälpa Florida Mayhem ur jumboträsket

Erik Glanell · 14 Feb 2018
Uppdaterad 14 Feb 2018
Svensklaget Florida Mayhem Får förstärkning inför andra omgången av Overwatch League.

Svensklaget Florida Mayhem Får förstärkning inför andra omgången av Overwatch League. Foto: Blizzard/Overwatch League


Svensklaget Florida Mayhem slutade näst sist i Overwatch League efter första omgången. Nu värvar de tre sydkoreaner för att vända den negativa trenden.

klar

Artikellänk är kopierad

Första omgången av Overwatch League blev en besvikelse för Florida Mayhem. I stället för att fajtas om topplaceringarna blev det en desperat kamp för svensklaget om att inte hamna sist.

För att undvika ännu en besvikelse plockar de nu in sydkoreanerna Ha ”Sayaplayer” Jung Woo och Kim ”aWesomeGuy” Sung Hoon i uppställningen.

Enligt lagets huvudcoach, svensken Vytis ”Mineral” Lasaitis, var det ren lycka att kunna binda till sig Sayaplayer.

”Sayaplayer var i toppen på vår lista och jag är väldigt glad att han nu går med i Florida Mayhem. Trots att han bara är 19 år har han allt ett Overwatch League-lag kan önska sig: Stjärnglans, exceptionellt aim och mycket erfarenhet… Vi överraskades och kände oss tursamma över att han inte redan spelade i ligan då en spelare av hans kaliber hör hemma i strålkastarljuset”, säger huvudcoachen i ett uttalande på lagets officiella sajt.

Jung Woo och Sung Hoon får också antas ha ett bra samarbete då de spelat tillsammans i laget Meta Athena innan värvningen till Florida Mayhem.

Hyun-Jin “r2der” Choi som var coach i samma lag.Och det gäller även när lagets coachgrupp får förstärkning i form av 

pil
Här är det nya Florida Mayhem

Ha ”Sayaplayer” Jung-woo, DPSKim ”aWesomeGuy” Sung-hoon, tankJoonas ”Zappis” Alakurtti, flexKevyn ”TviQ” Lindström, DPSAndreas ”Logix” Berghmans, DPSTim ”Manneten” Bylund, flex/DPSJohan ”CWoosH” Klingestedt, tank/flexSebastian ”Zebbosai” Olsson, supportAleksi ”Zuppeh” Kuntsi, support

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro