ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

T-shirt med tryck

Daniel Lindström · 22 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
T-shirten i fokus på Dsquareds visning i Milano. 

T-shirten i fokus på Dsquareds visning i Milano. 


klar

Artikellänk är kopierad

499 kr. Levis.
499 kr. Levis.
895 kr. Fifth Avenue. Shoe repair.
895 kr. Fifth Avenue. Shoe repair.
500 kr. Acne.
500 kr. Acne.
599 kr. Nakkna.
599 kr. Nakkna.
600 kr. Hope.
600 kr. Hope.

T-shirten har lämnat gymmet och sommarstugan. Nu tar den steget in på finaste festen.

T-shirten har gått och blivit finare i kvalitet, snyggare i form och elegantare i sin look. – Vissa har bara t-shirt på sommaren, men man kan faktiskt ha den året om, säger Daniel Lindström, modechef på Café.

Vill du göra din kostym mindre formell men ändå välklädd ska du satsa på en stilren t-shirt. – Man ska vara noga med kragen, alltså själva halslinningen, den får inte vara för tajt eller grov. Det ska vara en snygg skärning i halsen, påpekar Daniel Lindström.

Kragen ska inte heller vara för djup. Höstens t-shirt sitter inte alltför tajt, men är inte oversajsad i stilen, utan har snygg passform. Ett tips är att alltid prova t-shirts i butiken. Till fest är det mest elegant med en svart, mörkblå eller grå t-shirt  under kavajen. – Är den av tillräckligt fin kvalitet och faller snyggt kan man till och med gå på nyårsfest i t-shirt.Det är värt att lägga ned lite mer pengar på en riktigt snygg t-shirt, menar Daniel. Tröjor med tryck funkar lika bra. – Blir det för röriga mönster passar t-shirten bättre under skinnjackan. Eller för sig själv.  

3 manliga modeskapare det talas om just nu

 Hedi SlimaneAlla undrar när den före detta Dior Homme-designern någonsin ska göra kläder igen. Kanske aldrig? Nu är han modefotograf.

Lucas OssendrijverMannen bakom världens just nu mest inflytelserika designerlabel – franska Lanvin. Nästa månad ser vi samarbetet med Acne i butikerna.

Giorgio Armani74 år, men han har inga planer på att dra sig tillbaka. I veckan berättade han för italiensk press att han inte ens börjat tittat på efterträdare. 

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Lindström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro