ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ta chansen och ställ frågor till Manda

metro · 29 Jan 2014
Uppdaterad 29 Jan 2014

X Factor-deltagaren Manda ställer upp i Melodifestivalen för första gången. Nu kan du ställa frågor till henne, och få dina undringar publicerade i Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Manda gör debut i Melodifestivalen i år.
Manda gör debut i Melodifestivalen i år.Foto: Lotta Bergseth

Årets Melodifestival drar igång på allvar i helgen. Den första deltävlingen i Malmö. Lördagen den 8 februari är det dags för deltävling två i Linköping. Metro kommer förstås att vara på plats och bevaka allt som händer, både på scen och bakom kulisserna. Då väntar en stor intervju med Manda som tävlar som nummer tre i startfältet i Linköping. För två år sedan kom hon på sjunde plats i talangtävlingen ”X factor” i TV4. I år gör den 19-åriga artisten från Skåne debut i Melodifestivalen med låten ”Glow”, som bland annat är skriven av Joy Deb och Linnéa Deb som stod bakom förra årets vinnarlåt ”You”. Nu får du som läsare chansen att ställa en fråga till Manda och få den publicerad. Mejla din fråga, namn, ålder och var du bor till [email protected] senast den 4 februari klockan 12.00.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro