ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Ta fram lekfullheten tillsammans med din partner i sommar

Metro · 8 Jul 2019
Uppdaterad 8 Jul 2019

Foto: Pexels


Vill du ha värmeböljegaranti och uppleva en mer lekfull sommar tillsammans med din partner? Här kan du läsa mer om hur ni får er fräckaste sommar någonsin.

klar

Artikellänk är kopierad

Svensk sommar är lika med sol, småkalla bad, ett överflöd av jordgubbar, och naturligtvis semester! Men sommaren är kort och i motsats till 2018 brukar det mesta tyvärr regna bort. Vi hoppas alltid att varje sommar ska bli den bästa någonsin, och i år har det blivit lättare att uppleva lite extra hetta tillsammans med din partner, tack vare detta nya Sex Toy Starter Kit.

Du känner säkert till konceptet, en upplevelsebox som ger mottagaren möjlighet att vara med om något utöver det vanliga. Det kan vara en ölprovning, spaweekend eller möjligheten att köra en sportbil som de flesta av oss bara kan drömma om att äga. Upplevelser är både kul och populära att ge bort, men fram tills nu har de inte varit särskilt sexiga. Det vill Sinful, nordens största erotiska webbutik, ändra på med sitt nya Starter Kit. Tanken är att ni ska få sommarens fräckaste upplevelse, plus en härlig introduktion till sexleksakernas värld.

Överraska din partner i sommar med sexleksaker Foto: Shutterstock

Börja ledigheten med bra vibrationer

Det spelar ingen roll om ni tillbringar sommaren hemma, åker ut i skärgården eller reser till sydligare breddgrader, låt sexleksakssetet följa med. Den smarta låda innehåller hela sex olika sorters leksaker, plus gratis glidmedel så att ni kan börja utforska varandra direkt. Ni hittar till exempel två olika vibratorer, en klassisk dildovibrator och en smidig liten klitorisvibrator, som både kan gömmas i strandväskan och stoppas i byxfickan. Trots sitt lilla format är den otroligt kraftfull och den kan bidra till många sköna stunder.

Gå på fräck upptäcktsfärd

Sommarledighet innebär förhoppningsvis också att ni har mer tid att vara tillsammans, och det ska ni naturligtvis utnyttja. Varför inte utmana varandra till att komma på de fräckaste sätten att använda era nya sexleksaker på? Det är ett utmärkt sätt att förverkliga fantasier, men också att upptäcka nya. Kanske vill ni testa att använda någon av produkter ute i naturen, eller rentav använda en när andra sover vägg i vägg i sommarhuset. Fixar ni det, utan att väcka någon? Det finns många äventyr att ge sig ut på, bara man vill och vågar.

Upplev varandra på nya sätt

Om vibrationer inte får er att skälva tillräckligt i sommarvärmen, då ska ni bara titta lite djupare ner i lådan med upplevelser. Det finns naturligtvis andra saker ni kan ge er i kast med, även när vädret tvingar er att stanna inomhus. En regnig eftermiddag är en perfekt anledning att plocka fram ögonbindeln av satin och de mjuka manschetterna. Glöm bort ovädret och försvinn istället in i en värld av lätt bondage, där sinnena skärps och bara ni två existerar. Med fullt fokus på varandra kan ni vara säkra på att uppleva en fantastisk sommar, oavsett hur ni väljer att utnyttja ert nya Sinful Sex Toy Starter Kit.

Köp Sex Toy Starter Kit hos Sinful.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro