ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ta kontroll över jobbsökandet

Helena Wingbrant · 26 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Sajten Work2work hjälper dig hitta det arbete du söker 

Sajten Work2work hjälper dig hitta det arbete du söker 


klar

Artikellänk är kopierad

RÄTT JOBB. För den som har tröttnat på att söka jobb eller vill prova något nytt för att sätta fart på karriären finns sedan i höstas ett lämpligt verktyg på internet.Företaget Carpe Invest erbjuder via hemsidan Work2work.com en tjänst som gör det möjligt för privatpersoner att annonsera ut tjänster direkt till andra privatpersoner.– Vi har några hundra annonsörer och många har hört av sig och är tacksamma för att ha fått uppdrag, säger Francesco Misisca från Carpe Invest som tillsammans med kollegan Ali Hemmati står bakom initiativet.

Hemsidan påminner till utseendet om en sådan tjänst där privatpersoner kan sälja produkter, och det är också tänkt att annonsörerna ska ta till liknande marknadsföringsknep. Det kan till exempel handla om att vara påhittig i rubriken och att ha ett konkurrens-kraftigt pris.Francesco Misisca tror att sidan kan bidra till att sänka arbetslösheten, men ser den också som ett sätt för privatpersoner att skapa en kundkrets till ett eget företagande. – Vi tror att det här är framtidens sätt att söka jobb. Det är mer konkurrens-kraftigt eftersom privatpersoner inte behöver tänka på samma omkostnader som företag, säger Francesco Misisca.

klar

Artikellänk är kopierad

Helena Wingbrant
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro