ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Ta ledigt från matlagningen

Metro · 31 Jul 2017
Uppdaterad 21 Aug 2017

Har vardagspusslet gjort sig påmint och det känns som att tiden inte riktigt räcker till? Lena har frigjort extra tid på kvällarna genom att anlita KlaraMaten, som levererar färdiglagad mat direkt till dörren.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är kul att laga mat. Fast inte alltid. Ibland vill man bara att den ska stå på bordet när man kommer hem. Med KlaraMaten får du hem en matkasse med färdiglagade, goda och näringsriktiga rätter som du värmer på tre minuter.

För Lena har KlaraMaten underlättat vardagen enormt mycket.

– Vissa dagar när jag kommer hem från jobbet och är trött är det sista jag vill tänka på att laga mat, säger Lena.

Hon och hennes make beställer storleken Small – åtta portioner och fyra olika rätter så att vi kan laga mat dem dagar vi önskar under veckan. KlaraMaten är ett bra komplement för oss. I dagsläget har KlaraMaten ett kök som lagar husmanskost men i augusti välkomnar de två kök till. Då kommer man även att kunna erbjuda asiatisk mat och vegetarisk mat, vilket Lena ser fram emot:

– Det är toppen att det kommer fler val för att kunna variera mer. Jag äter gärna vegetarisk kost så det alternativet kommer jag absolut att testa.

Maten från KlaraMaten är omsorgsfullt tillagad, med noga utvalda råvaror av bästa kvalitet och av utbildade kockar, något som Lena vill understryka:

– Det är viktigt för mig att maten jag äter är fri från tillsatser och utan halvfabrikat. Jag vet att den här maten är såväl näringsrik och varierad som smakfull.

Lena rekommenderar varmt KlaraMaten till vänner och bekanta och menar att det är något som passar för alla: från barnfamiljer till singelhushåll som ibland inte har tiden eller lusten att laga mat eller önskar ta med matlådor till jobbet. För att inte tala om äldre människor.

– Det är många seniorer som inte äter knappt, för att de inte orkar laga mat eller har svårt att ta sig till affären. Då är ju det här ett perfekt alternativ, och dessutom riktigt bra och näringsriktig mat!

KlaraMaten ska ses som ett komplement i vardagen, för de dagar då du hellre lägger tid på annat än att planera, handla och laga mat – med vetskapen att du får i dig bra och näringsrik mat.”– För mig är det optimalt, och jag rekommenderar det till alla!

pil
KlaraMaten är tjänsten som gör din vardag enklare – på riktigt

Färdigkomponerade matlådor med bra råvaror som är tillagade av kockar från grunden. Du beställer helt enkelt den storlek som passar dig och får leveransen hemkörd till dörren, eller till din arbetsplats. Smidigt, snabbt, enkelt och gott.

KlaraMaten är ett familjeföretag som drivs av Cecilia, Gustav och Peter Runeborg. De tyckte att de vanliga matkassetjänsterna inte fyllde det behov av att förenkla vardagen som många familjer efterfrågar eftersom du fortfarande måste lägga mycket tid åt matlagning och disk. Rätterna levereras till dörren för alla som bor i Stockholmsområdet och menyn innehåller bra och variationsrika rätter som alla i familjen tycker om. I höst utökas även matutbudet med asiatisk mat från TukTuk och vegetarisk mat från Svalins Spis.

Läs med och hitta matkassen som passar dig på Klaramaten.se

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro