ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Täby backar om shoppinglägret

Hanna Göransson · 13 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Riksdagsmannen och kultur- och fritidsnämndens ordförande i Täby, Fredrik Schulte (M) backar efter Metros artikel om lägret där elvaåringar lyxshoppar och dricker latte.– Det här är ingenting kommunen ska syssla med. Det är helt oacceptabelt, säger han.

Fredrik Schulte menar att beskrivning av kursen är felaktig. – Det är en fullständigt omdömeslös marknadsföring. Lägret riktar sig til ungdomar som är intresserade av mode och design. Det är en vansinnig beskrivning av kursen.

Han beklagar att Täby kommun får dålig publicitet. Lägret kommar att äga rum som planerat men de som har anmält sig kommer att bli informerade om vad kursen verkligen innehåller.Vad kommer kursen att innehålla?- Jag har faktiskt ingen aning men det ska vara en seriös lägerverksmahet.Varför är det bara för tjejer? Det är inte avsikten. Namnet (Girls & the City reds anmärkning) måste bytas omgående.

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro