ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Täbyrånarnas byte: En påse kvitton

Tomas Lundin · 17 Jan 2013
Uppdaterad 18 Jan 2013
Täbyrånarnas byte: En påse kvitton Rånarna använde en bil för att ramma glasentrén till Handelsbanken. 

Täbyrånarnas byte: En påse kvitton Rånarna använde en bil för att ramma glasentrén till Handelsbanken.  Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Täbyrånarnas byte: En påse kvitton 
  Vid den här grillen i Bro greps den 35-årige mannen. Bytet räckte enligt uppgift inte ens till att betala för hamburgaren.
Täbyrånarnas byte: En påse kvitton Vid den här grillen i Bro greps den 35-årige mannen. Bytet räckte enligt uppgift inte ens till att betala för hamburgaren.

Bytet vid rånet i Täby förra veckan räckte inte ens för att betala en meny på den grillbar där en av männen greps. Enligt Mitt i Stockholm var allt rånarna kom över en säck med gamla kvitton.

Banken hade inte ens hunnit öppna när en silverfärgad Saab rammade glasfasaden på Handelsbanken i Näsbypark klockan 8.52. Rånarna flydde i en annan bil och vid den efterföljande polisjakten på E 18 öppnade rånarna eld mot polisen vid två olika tillfällen. 

Men enligt Mitt i Stockholm, som citerar en källa med god insikt i ärendet, var bytet rånarna försvarade helt värdelöst. Hela kontoret var i själva verket kontantlöst.

– Personalen visste att det inte fanns något av värde där inne och flydde omedelbart. Rånarna fick med sig säcken och trodde väl att det var pengar i den, säger källan. 

Efter polisjakten övergav rånarna sin Jeep Cherokee och fortsatte åt varsitt håll till fots. En 35-årig man greps strax därefter på en grillbar i Bro efter att han bestämt sig för att ta lunchpaus i flykten. En halvtimme senare greps 24-åringen inte långt därifrån. Totalt har fyra personer häktats för misstänkt inblandning i rånet.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro