ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tårar när Linda lämnade "Idol"

Metro · 1 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I går åkte Linda ut.
I går åkte Linda ut.

Det var tårar och chockstämning då det stod klart att det var Linda Pritchard som fick lämna ”Idol”. – Jag mår jättedåligt, sa Linda gråtande. Det var två starka tjejer som hängde lös i gårdagens ”Idol”. I ena ringhörnan rocktjejen Linda Pritchard och i den andra souldivan Sepideh Vasiri. Och det blev Linda som drog det kortaste strået och fick lämna tävlingen. – Jag mår jättedåligt, sa Linda och lämnade gråtande tv-studion.

Juryn var väldigt förvånade över svenska folkets val och kunde inte dölja att de tycker att det var fel beslut. – Jag är väldigt förvånad. Eftersom det var de två bästa som hängde löst i slutet kanske det kan bero på att svenska folket inte kan identifiera sig med några som är så duktiga och färdiga, spekulerade Andreas Carlsson på TV4.se.

Även Laila Bagge var upprörd över resultatet. – Det var helt fel beslut. Linda är en väldigt duktig sångerska och dansare. Vi missade en jättestor showartist och det har hon inte ens hunnit få visa.

Hon vågar inte ens tänka på hur det ska gå ikväll då en sista kille ska lämna tävlingen. – Största chocken imorgon skulle vara att Kevin och Lars hänger löst.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro