ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tatjana: Jag sålde sex på telefon

Peter Lindholm · 17 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
– Telefonsex ses ju inte som riktigt sex, utan är något av ett ingenmansland, säger Tatjana Suhinina, som skrivit boken "Phonephucker".

– Telefonsex ses ju inte som riktigt sex, utan är något av ett ingenmansland, säger Tatjana Suhinina, som skrivit boken "Phonephucker". Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

EXTRAJOBB. För att kunna bli psykolog blev Tanja Suhinina "telefonhora". I ett års tid umgicks hon med torskar för att snabbt få den arbetslivserfarenhet hon behövde för att komma in på psykologprogrammet på Stockholms universitet.

Nu delar hon med sig av sina erfarenheter som försäljare av telefonsex och begagnade trosor i boken "Phonephucker".Hur reagerar folk när du säger att du arbetat som ”telefonhora?– Vissa blir generade, andra tycker att det är häftigt. Telefonsex ses ju inte som riktigt sex, utan är något av ett ingenmansland.Vad är egentligen kunderna ute efter?– Många tror att det bara är ensamma människor som ringer, men de flesta ringer för att de är kåta. Det finns både de som vill att jag ska berätta någonting och de som själva vill prata. Dialog eller rollspel, variationsrikedomen är väldigt stor. En del av charmen i jobbet är att spela olika människor. Vilket är det vanligaste önskemålet?– Vaniljsex, vanligt neutralt sex. Det är någon som sitter och smeker sig själv och vill komma fram till vad vi skulle göra om vi var tillsammans. De flesta är nog ganska medvetna om att jag inte är den jag utger mig för att vara, men bryr sig inte. Det spelar ingen roll, det är ju vad jag säger som räknas. Men vad gör du då … egentligen?- Petar mig i näsan, läser, chattar med kompisar, kollar på ”Simpsons”.. men det kan vara farligt att kolla på roliga saker på tv samtidigt eftersom det är lätt att skratta till vid fel tillfälle. Vad hade din arbetsgivare för förhållningsorder?- Inga barnsexfantasier, inte knyta kontakter. Man behövde inte heller göra något man inte ville göra. Vi hade rätt att lägga på när vi ville.Din vanligaste karaktär – ”Sanna 15 år” – låg väl ändå ganska nära det förbjudna?- Njae, de flesta var ganska intresserade av en ung tjej, men ändå könsmogen. Det var absolut inget snack om något annat. Jag tyckte också att hon var roligast att spela. Hon var kul, lättsam och rolig att prata med. Och blev det tyst kunde man alltid slänga in en fjortisgrej: "typ ba... Darin". Men kändes det inte förnedrande att en del ringer och flåsar "hora" i luren?- En del verkar ju tända på det, men det är väldigt mycket en porrgrej. "You little bitch", liksom. Deras fantasier ser ut så, men jag tror inte att de ser det som förnedring. De flesta var ganska sympatiska och trevliga.Blev du upphetsad själv någon gång?– De få gånger det hänt så har det varit när kunden har bett mig att berätta något sexigt. Och är man benägen att bli upphetsad så blir man ju det. Men jag skulle aldrig klara av en situation där jag skulle sätta igång och onanera på riktigt, det skulle inte gå. Och det är ändå kunden upphetsningslinje som räknas.

Du måste ändå haft en del obehagliga samtal?– Ja, jag har råkat ut för en en fantasi om barnvåldtäkt. Fetischer kan kännas väldigt underliga. Jag har haft folk som berättat att de blivit av med svendomen med djur, andra har velat bli smädade för att de haft en liten penis. En kille frågade om han skulle köra ned sitt huvud i toaletten - och gjorde det. Men det konstigaste för mig har faktiskt varit en som hellre ville prata biståndspolitik och gatubarn. Jag försökte verkligen styra in samtalet på sex, men han ville hellre prata om annat.Du har känt ett visst folkbildaransvar - och talat om hur kvinnor vill ha det?– Ja, haha. Vissa förtjänade det och behövde det. Det är svårt med balansen mellan fantasi och verklighet, men om de verkligen ville att det skulle vara realistiskt så skulle de jävlar inte snacka om hur många fingrar man har inne. Du har aldrig känt dig utnyttjad?– Nej, inte på det sättet. Alla branscher är väldigt sexistiska. På min blogg har jag fått kommentaren: "Vad synd att en tjej som du inte ser strukturen i samhället." Men jag ser strukturen i samhället, jag ser den överallt, vad ska jag göra åt det? Namn: Tatjana ”Tanja” Suhinina.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro