ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Tävling: Du kan vinna virtuella biljetter till ett av årets största gaming- och e-sport-evenemang    

Metro · 30 Okt 2017
Uppdaterad 7 Nov 2017

Foto: Pressbild


Snart är det äntligen dags för årets BlizzCon – eventet där världens största e-sportprofiler tävlar i bland annat Overwatch, Heroes of the Storm och Hearthstone. Nu har du chansen att vinna en Virtual Ticket för att följa eventet hemifrån.

klar

Artikellänk är kopierad

– Våra chanser att ta oss till final är väldigt stora, säger landslagsspelaren Kevin “TviQ” Lindström inför världsmästerskapet i Overwatch som äger rum under BlizzCon 2017.

Inom gaming och e-sport är BlizzCon en av årets stora höjdpunkter. När evenemanget anordnas för elfte året i rad är det med ett bredare utbud än någonsin. BlizzCon äger rum i Anaheim i Kalifornien i USA. Bland annat kan du få uppleva cosplay-tävlingar, presskonferenser om årets nya spel samt följa e-sport-tävlingar i grenar som Overwatch, World of Warcraft, Hearthstone och Heroes of the Storm.

Svenska laget Fnatic tävlar

I det sistnämnda Heroes of the Storm kommer det svenska laget Fnatic att vara med och tävla i slutspelet, och i Overwatch har Sverige chansen att ta hem världsmästartiteln. I fjol tog Fnatic hem andraplatsen och Sverige tog bronsplatsen i Overwatch genom att besegra Finland. Kevin ”TviQ” Lindström, har i år siktet inställt på att leda det svenska Overwatch-landslaget till guld.

– Vi kommer att göra vårt yttersta och kämpa hårt för att vinna, men det kommer att bli tufft, berättar han inför årets BlizzCon.

Du har chans att vinna en virtuell biljett och följa allt från BlizzCon. Foto: Pressbild
Du har chans att vinna en virtuell biljett och följa allt från BlizzCon. Foto: Pressbild

Finalslutspelet av Overwatch World Cup avgörs

Några av världens mest lysande e-sport-stjärnor kommer att finnas på plats på BlizzCon. Inte minst i Overwatch där finalslutspelet av Overwatch World Cup avgörs. Efter ett tufft gruppspel har 32 landslag blivit åtta, och Sverige står mot tuffast möjliga motstånd. Kevin ”TviQ” Lindström är ödmjuk men målinriktad inför tävlingarna.

– Den senaste tiden har vi tränat i princip varje dag för att vara ordentligt förberedda. Jag ser väldigt mycket fram emot att spela mot de absolut bästa i världen, det är en otrolig känsla, säger Kevin “TviQ” Lindström.

Tävla om virtuella biljetter

Har du inte möjligheten att åka till andra sidan jorden för att följa eventet på plats kan du vara med och tävla om en Virtual Ticket till för att få uppleva allt från BlizzCon, oavsett var du befinner dig. I samarbete med det internationella spelutvecklarföretaget Blizzard Entertainment får tre personer chans att vinna varsin virtuell biljett till årets BlizzCon.Att tävla är enkelt, fyll i formuläret nedan för din chans att bevittna BlizzCon 2017 live!

Tävlingen är avslutad och tre vinnare är utsedda. Vi kontaktar vinnarna via mail.

Läser in…

pil
BlizzCon 2017

Vad: Årets största gaming- och esport-evenemang i Blizzard-universumet.

När: 3 och 4 november.

Var: Anaheim, Kalifornien, USA (eller på länk online).

Aktiviteter: Tävlingar inom e-sport, konst, kostym, cosplay och film samt presskonferenser där årets stora spelnyheter presenteras. All e-sport samt öppningsceremonin kan man se utan virtuell biljett.

Här kan du läsa mer om BlizzCon 2017.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro