ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Team Secret skrällde – går obesegrade genom gruppen

Erik Glanell · 25 Apr 2017
Uppdaterad 25 Apr 2017
Team Secret snodde åt sig toppseedningen till slutspelet.

Team Secret snodde åt sig toppseedningen till slutspelet. Foto: Kiev Major


De flesta hade nog trott att Invictus Gaming skulle ta hem segern i matchen mot Team Secret i majorturneringen i Kiev. De hade fel.

klar

Artikellänk är kopierad

Dota 2-laget Team Secret, där svensken Johan ”pieliedie” Åström ingår, ser strålande ut i majorturneringen i Kiev.

Inför tävlingarna var det ett bra tag sedan Team Secret var med i några stora sammanhang. Men vad de än gjorde under sin tid i skuggan verkar det ha fungerat.

LÄS MER
Experten om svenskarna i Dota 2-majorn

Med tre raka vinster var de tillsammans med Virtus.pro först med att kvalificerat sig till slutspelet under gruppspelets andra dag.

I den tredje rundan av gruppspelet ställdes svenskens lag mot topptippade laget Invictus Gaming. Men de som på förhand hade trott att det skulle bli lätt match för kineserna hade fel.

Något skrällartat lyckades Team Secret utmanövrera sina motståndare så pass bra att de plockade två raka kartor. Därmed stängde de matchen och roffade åt sig toppseedningen i slutspelet.

En av de som var förvånade över Team Secrets framfart var svenska Dota 2-proffset Jonathan ”Loda” Berg, vars Alliance inte lyckades ta sig till majorn:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro